top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFysio Woldmeenthe

Wandel met ons mee!

De Nationale Diabetes Challenge.


Omdat wij geloven dat wandelen het beste medicijn is doet Fysio Woldmeenthe dit jaar mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf 18 mei elke week met een groep deelnemers gaan wandelen in de buurt. Wij nodigen u graag uit om met ons mee te wandelen.


Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De nationale diabetes Challenge (NDC) is een 16 tot 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor de gezondheid, ook als je geen diabetes hebt ben je van harte welkom om mee te wandelen. Bewegen is namelijk goed voor iedereen.


Wanneer beginnen we met wandelen?

In een eerder bericht werd genoemd dat we op 11 mei om 19:00 wilden beginnen met wandelen. Door de huidige Covid-19 maatregelen is het helaas niet mogelijk om dan al veilig in een groep te wandelen. Daarom hebben we besloten om het een week uit te stellen en beginnen we op dinsdag 18 mei 2021. We verzamelen dan om 19:00 uur bij de praktijk aan de Sluisweg om vervolgens een lekkere wandeling door de buurt te maken.

Voor de mensen die eerder willen starten verwijzen we u graag naar onze NDC website: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/woldmeenthe/ . Op deze site kunt u zich inschrijven voor de NDC en kunt u na inschrijving online trainingsschema’s bemachtigen die aansluiten bij uw wandelniveau.

De inschrijfkosten bedragen €7,50, dit in inclusief koffie/thee na afloop van het wandelen en een wandel T-shirt.


Meer weten?

We hopen dat u met ons meewandelt. We begrijpen het als u nog meer vragen heeft en deze beantwoorden wij met alle plezier. De meeste antwoorden vindt u op de bovengenoemde website, mocht u daarna nog steeds vragen hebben mag u die altijd mailen naar k.bosscher@fyiowoldmeenthe.nl of bellen naar (0521) 523266.


Wandelt u met ons mee?


Met vriendelijke groet,

Klazien Jansma en Koen Bosscher

Fysio Woldmeenthe

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page