top of page

Praktijk 'Fysio Woldmeenthe' te Steenwijk

Maatschap fysiotherapie Fysio Woldmeenthe is sinds 16-6-2003 gevestigd in het Gezondheidscentrum Steenwijkerland door Bert Slomp, Klazien Jansma en Paul van Doorn als praktijkeigenaren. Na een verhuizing, vanuit een verbouwde woning op Het Schar,  startten zij een modern geoutilleerde praktijk: Fysio Woldmeenthe aan de Sluisweg 12. Per 1-1-2017 is Bert met pensioen gegaan en is Raymond Eelman toegetreden tot de Maatschap.

De praktijk is aangesloten bij het landelijk netwerk van InPraktijk en is vanaf 2007 ISO-HKZ gecertificeerd. Sinds 1 juli 2018 mag de praktijk zich PlusPraktijk noemen. Dit zijn fysiotherapiepraktijken die betere kwaliteit leveren. Ze hebben bijvoorbeeld aanvullende programma's en maken de kwaliteit inzichtelijk en transparant. Daarnaast zijn zaken als bedrijfsvoering en patiëntveiligheid aantoonbaar goed geregeld.

 

Voordelen van een Pluspraktijk:

-Deskundige fysiotherapeuten

-Goede bereikbaarheid

-Ruime openingstijden

-Korte wachttijd

-Goede samenwerking met

   andere zorgverleners

 

U kunt met al uw lichamelijke klachten aan houding- en bewegingsapparaat terecht bij Fysio Woldmeenthe. Er wordt samen met u gekeken welke therapie het beste bij u past. In de loop der jaren zijn diverse therapieën toegevoegd aan het aanbod. Naast algemene fysiotherapie biedt de praktijk:

-Manuele therapie

-Bekkenfysiotherapie

-Revalidatietraining

-Claudicatiotraining

-Dry Needling

-Shockwave therapie

-Medical Taping

-Echografie.

 

Fysio Woldmeenthe hanteert geen wachtlijst, is goed bereikbaar (ook voor minder validen) en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Ook zonder verwijzing van huisarts of specialist kunt u zich bij de praktijk aanmelden. 'In balans en beweging' is de slogan van de praktijk. Zelf werken aan herstel en waar nodig ondersteund en begeleid door ervaren therapeuten.

 

Fysiosport: Aansluitend op fysiotherapie of op eigen initiatief is het mogelijk te oefenen in groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut om de belasting en belastbaarheid van het lichaam te vergroten. Doel kan o.a. zijn verbetering van spierkracht, conditie, mobiliteit of afvallen. U kunt met abonnement per maand of per 3 maanden trainen.

 

Meer informatie over de therapiemogelijkheden kunt u vinden op deze website: www.fysiowoldmeenthe.nl U kunt contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer: 0521-510956.

Wij verzoeken u, in verband met de bezetting van ons secretariaat, bij voorkeur in de ochtend van 8:30u tot 12:30u te bellen op (0521) 510956 voor nieuwe aanmeldingen of het verzetten van een afspraak.

In de middag kunt u de voicemail inspreken en we bellen u terug. Zo kunnen de therapeuten in de middag de behandelingen zonder al teveel onderbrekingen voortzetten.

Maatschap.jpg
bottom of page