top of page

Verschillende manieren van aanmelden

Omdat niet iedereen gelijk is bieden wij u verschillende manieren aan om u in te schrijven voor therapie.

U kunt direct een afspraak met ons maken. Alleen voor bepaalde vergoedingen uit de basisverzekering moet u een verwijzing hebben, wilt u de behandelingen vergoed krijgen door uw verzekeraar. In principe heeft u geen verwijzing van uw arts nodig. Uitzonderingen zal uw therapeut met u bespreken. Lees hierover MEER.

Fysiosport wordt niet vergoed en komt voor eigen rekening.

Zelf uw eerste therapieafspraak plannen

Wanneer wij uw formulier ontvangen bellen wij u voor de eerste afspraak. De vervolgafspraken maakt u met uw eigen behandelaar. Wij plannen u in bij de beste behandelaar op het gebied van uw klacht, tenzij u andere voorkeuren heeft.

Vanwege wachtlijsten is dit op dit moment niet mogelijk om u zelf online in te plannen.

Therapie inschrijfformulier

Wanneer wij uw formulier ontvangen bellen wij u om de eerste afspraak te plannen. `de vervolgafspraken plant u met uw behandelaar. Wij plannen u in bij de specialist op gebied van uw klachten tenzij u andere voorkeuren aangeeft.

Voor aanmelding via ons online inschrijfformulier klikt u HIER

Fysiosport inschrijfformulier

Met deze optie kunt u zich inschrijven via een inschrijfformulier. Wij bellen u om een intake te plannen en uw fitnessprogramma op te starten. Bij Fysio Woldmeenthe krijgt u begeleiding van een ervaren fysiotherapeut die u helpt met uw eigen oefenprogramma. Deze past uw programma aan daar waar nodig/ wenselijk. inschrijven kunt u HIER

Wilt u een berichtje sturen met een vraag/opmerking?

Middels deze optie kunt u een vraag sturen. Wij hebben geen mailadres op deze site staan omdat wij anders belaagd worden met spam. U kunt HIER een berichtje sturen via mail. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord of actie.

Telefoon

In de ochtend van 8:30-12:30 uur staat onze secretaresse u te woord. Om de behandelingen in de middag ongestoord plaatst te laten plaatsvinden hebben wij de voicemail ingeschakeld. Uiteraard doen wij ons best uw voicemailbericht z.s.m. te beantwoorden. Meldt u zich liever telefonisch aan, dan belt u ons algemene telefoonnummer 0521-510956

bottom of page