top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFysio Woldmeenthe

Onze nieuwe stagiaire stelt zich voor.

Mijn naam is Patricia de Vries en ik ben 48 jaar. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn binnen het onderwijs, besloot ik dat het tijd werd iets anders te gaan doen. Uiteindelijk is mijn doel om zowel fysiotherapeut voor mensen als dieren te worden. Gezien mijn liefde voor dieren en de energie die ik krijg als ik mensen kan helpen, lijkt mij dit vooralsnog een zeer mooie combinatie.


Ik hoop dit schooljaar mijn studie fysiotherapie aan de internationale hogeschool voor fysiotherapie (THIM) af te ronden en volgend schooljaar te kunnen starten met de opleiding tot dierfysiotherapeut.


Zoals jullie waarschijnlijk zullen begrijpen, heb ik een groot hart voor mensen en dieren. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Chris en samen wonen we sinds oktober 2018 in een heerlijk boerderijtje aan de rand van het bos bij Uffelte. Samen hebben we 6 honden en 7 pony’s, daarnaast hebben we nog een aantal konijnen, katten en een mooie buiten volière met kleurparkieten.

Ik ben graag sportief bezig zowel met de pony’s als met de honden in het bos. Ik geef op kleine schaal ook trainingen voor canicross, stepjöring en per september ook PowerWalken met de hond.


Ik vind het erg fijn dat het team van Fysio Woldmeenthe het vertrouwen heeft in mij om mij deze ontwikkelkans te bieden en ik kijk dan ook met veel enthousiasme naar de komende 20 weken, tot en met januari 2022.


Hartelijke groet,


Patricia


176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page