top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFysio Woldmeenthe

Nationale Diabetes Challenge

Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doet Fysio Woldmeenthe dit jaar mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf 11 mei elke week samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. Wij nodigen u uit om met ons mee te wandelen!


Wat is de Nationale Diabetes Challenge? De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een 16 tot 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!


Wanneer gaan we wandelen? Als we groen licht krijgen van de overheid op de persconferentie van dinsdag 13 april kunnen we starten met wandelen in groepjes. Er kan in ieder geval individueel gestart worden met een online trainingsschema. Op dinsdag 11 mei om 19:00 start de eerste wandeling. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10, 15 of 20 kilometer. Ieder jaar staat de laatste week van september in het teken van de afsluiting van de NDC. Dit jaar zullen we de NDC wederom feestelijk afsluiten. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) te doen en kiezen we ook het moment waarop we dat doen.


Aanmelden?

Aanmelden kan via deze link: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/woldmeenthe/ . De kosten voor deelname zijn € 5,50.


Meer weten? We hopen dat u met ons meewandelt. We begrijpen het als u nog vragen heeft over de Nationale Diabetes Challenge. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor nadere informatie. U kunt ook mailen naar k.bosscher@fysiowoldmeenthe.nl of bellen naar (0521) 523266.


Wandelt u met ons mee?

Met vriendelijke groet,

Klazien Jansma en Koen Bosscher Fysio Woldmeenthe
42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page