top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRaymond Eelman

Gerdien Vos-Kupers

In 2013 is Gerdien afgestudeerd van de Hanze hogeschool Groningen als fysiotherapeute. Sindsdien is zij continu bezig geweest om zichzelf verder te ontwikkelen en te specialiseren. Door haar topsportverleden als judoka heeft zij veel affiniteit met diverse sporten. In 2016 heeft zij de titel Master of Science sportfysiotherapie behaald op de opleiding SOMT te Amersfoort. In haar behandelingen maakt zij veel gebruik van specifieke oefenvormen en past ze met regelmaat medical taping en dry needling toe.


In 2019 is zij begonnen zich te verdiepen in het gebied van de bekkenbodem. Zo heeft zij haar certificaat "Functiestoringen in de bekkenbodem in breed perspectief" en "NIMOC" bij stuitpijn behaald. Ze was getriggerd om zich nog meer te specialiseren in klachten gerelateerd aan het bekken/ de bekkenbodemspieren en is begonnen met de Master bekkenfysiotherapie bij Avans+. Deze master is nu bijna afgerond. Gerdien is nu bij fysiotherapie Woldmeenthe met haar laatste stage-uren bezig.


"Wat ik belangrijk vind, is dat mensen zich op hun gemak voelen en dat er samen gewerkt wordt aan het zo goed mogelijk voorkomen of herstellen van de klacht/ blessure. Dit op een manier die passend is bij de klant".

Interessegebieden: - Sportgerelateerde klachten (schouder, elleboog, heup, knie, enkel) - Bekkenklachten - Bekkenbodemklachten - Stuitpijn - Dry needling - Medical taping

Gerdien Vos-Kupers Fysiotherapeut | Bekkenfysiotherapeut i.o. BIG: 49916707304 | 0521-521811

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page