top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFysio Woldmeenthe

Aangescherpte maatregelen COVID-19

Bijgewerkt op: 1 okt. 2020

Beste cliënten,


Het zal u niet ontgaan zijn, de maatregelen i.v.m. Covid-19 zijn aangescherpt door de overheid.

Dit betekent voor uw fysiotherapeutische behandeling dat wij bij 1-op-1 behandelingen in de behandelkamer als behandelaar een mondkapje dragen. Ook van u verwachten wij dat u uw eigen mondkapje bij binnenkomst op heeft en dat u deze bij ons in de praktijk draagt. Neem hierbij twee grote handdoeken mee. Bij twijfel over uw gezondheid laat u zich testen bij de GGD en belt u uw afspraak af. Wij hebben de mogelijkheid om u op afstand via beeldbellen te ondersteunen, mocht dat nodig of wenselijk zijn.


Wanneer u wat wilt overleggen, kom dan niet even aanlopen. Als u een afspraak wilt verzetten of afmelden, doe dit dan van 8:30u tot 12:30u op werkdagen via de telefoon (0521-510956) of het telefoonnummer van uw eigen therapeut. s ’Middags kunt u de voicemail inspreken. Natuurlijk zijn wij op info@fysiowoldmeenthe.nl altijd te bereiken en wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Voor de sport: Bij binnenkomst draagt u uw mondkapje. De 1,5m maatregel is niet veranderd. De sportgroepen zijn al gehalveerd en u raakt zo weinig mogelijk aan. Wij reinigen geregeld de apparatuur en andere contactpunten. Wij hebben alles op afstand staan zodat u de ruimte heeft en de afstand tot elkaar kunt hanteren. In de oefenzaal is vooralsnog geen mondkapje vereist omdat wij onderling afstand kunnen bewaren. Wij zorgen voor een goede ventilatie.

Dit alles om u en onze veiligheid te borgen. Wij zijn tot op heden onze klanten erg dankbaar voor de medewerking in de maatregelen die we nemen.


Respecteer alstublieft de maatregelen en let goed op u zelf en vooral ook elkaar!!
209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page