top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFysio Woldmeenthe

We mogen niet behandelen, maar wat doen we wel.


Gisteravond zaten we verwachtingsvol naar de persconferentie te kijken: misschien zou er wat verruiming komen in de maatregelen voor de contactberoepen. Maar nee, helaas, uitstel tot voorlopig 20 mei. Maar we zitten natuurlijk niet stil. We zijn telefonisch bereikbaar voor alle vragen (spreek de voicemail in), we doen consulten op afstand via videobellen, maken oefenprogramma's en een protocol voor als we stapsgewijs weer iets meer kunnen en mogen doen in onze praktijk.

Een afspraak maken in de praktijk bij uw fysio kan alleen voor uiterst noodzakelijke zorg na uitvoerige triage volgens de richtlijn van onze beroepsgroep, het KNGF.

Telefoonnummer: 0521-510956 Email: info@fysiowoldmeenthe.nl


56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page