top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFysio Woldmeenthe

CORONAVIRUS | Update 22-3-2020


Om verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te beperken hebben wij ons beleid moet aanpassen. Vanaf maandag 23 maart is Fysio Woldmeenthe beperkt geopend om de noodzakelijk fysiotherapeutische zorg te verlenen. Hierbij maken wij alleen gebruik van onze lokatie op de Sluisweg. (Onze lokatie bij ZONL is gesloten).

Om ons team en onze patiënten zo veel mogelijk te beschermen tegen het Corona virus hebben we besloten om onze medewerkers vanaf 23 maart thuis te laten blijven. Er hebben ook al heel veel patiënten afgezegd die het zekere voor het onzekere nemen. FysioSport is gestopt tot en met 6 april.

Voor de patiënten die wel komen blijven de richtlijnen van het RIVM en het KNGF van kracht. We verzoeken iedereen dringend om niet naar de praktijk te komen als het niet nodig is!

Paul van Doorn en Raymond Eelman blijven de patiënten op de praktijk behandelen die niet zonder fysiotherapeutische zorg kunnen (bijvoorbeeld bij ernstige pijnklachten of werkzaam in cruciale beroepen). Eventueel kan dit ook via een videoconsult.

Alle afspraken bij de bekkenfysiotherapeuten zijn afgezegd in ieder geval tot 6 april en mogelijk langer. Voor telefonische vragen en eventueel een videoconsult kunt u op dinsdagmiddag en donderdagmorgen terecht bij Klazien Jansma.

Het secretariaat is vanaf maandag 23 maart ook gesloten, dus we zijn telefonisch beperkt bereikbaar. Als u de voicemail inspreekt of een email stuurt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hopen weer op uw medewerking en begrip. We moeten dit samen doen!

Fysio Woldmeenthe, Paul, Raymond en Klazien.


64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page