top of page
Zoeken
  • Paul van Doorn

Fysio Woldmeenthe 15 jaar!!


Fysio Woldmeenthe, al 15 jaar een begrip in Steenwijk

Fysio Woldmeenthe is sinds 16-6-2003 gevestigd in het Gezondheidcentrum Steenwijkerland. 15 jaar geleden begonnen Bert Slomp, Klazien Jansma en Paul van Doorn deze fysiotherapiepraktijk. Na een verhuizing, vanuit een verbouwde woning op Het Schar, startten zij in een modern geoutilleerde praktijk, Fysio Woldmeenthe aan de Sluisweg 12. Sinds begin 2017 is Bert gestopt als fysiotherapeut en is de maatschap aangevuld met Raymond Eelman. De praktijk is aangesloten bij een landelijk netwerk van InPraktijk en is vanaf 2007 ISO-HKZ gecertificeerd. Sinds 1 juli 2018 mogen zij zich een PlusPraktijk noemen. PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die betere kwaliteit leveren. Ze hebben bijvoorbeeld aanvullende programma's en ze maken de kwaliteit inzichtelijk en transparant. Daarnaast zijn zaken als bedrijfsvoering en patiëntveiligheid aantoonbaar goed geregeld.

Voordelen van een Pluspraktijk:

-Deskundige fysiotherapeuten

-Goede bereikbaarheid

-Ruime openingstijden

-Korte wachttijd

-Goede samenwerking met andere zorgverleners

U kunt met al uw lichamelijke klachten aan houding- en bewegingsapparaat terecht bij Fysio Woldmeenthe. Er wordt samen met u gekeken welke therapie het beste bij u past. In de loop der jaren zijn diverse therapieën toegevoegd aan het aanbod.

-Fysiotherapie

-Manuele therapie

-Bekkenfysiotherapie

-Revalidatietraining

-Claudicatiotraining

-Dry Needling

-Shockwave therapie

-Medical Taping

en sinds kort ook echografie!!

Fysio Woldmeenthe hanteert geen wachtlijst, is goed bereikbaar (ook voor minder validen) en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Ook zonder verwijzing van huisarts of specialist kunt u zich bij de praktijk aanmelden. In balans en beweging is de slogan van de praktijk. Zelf werken aan herstel en waar nodig ondersteund en begeleid door ervaren therapeuten.

Fysiosport: Aansluitend op fysiotherapie of op eigen initiatief is het mogelijk te oefenen in groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut om de belasting en belastbaarheid van het lichaam te vergroten. Doel kan o.a. zijn verbetering van; spierkracht, conditie, mobiliteit of afvallen. U kunt met abonnement per maand of per 3 maanden trainen.

Meer informatie over de therapiemogelijkheden kunt u vinden de website: www.fysiowoldmeenthe.nl. U kunt contact met depraktijk via mail: info@fysiowoldmeenthe.nl of per telefoon op 0521-510956 (bij voorkeur ’s morgens).


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page