Tarieven voor Musculo Skeletale Echografie (MSU)

Musculo Skeletale Echografie (MSU) is een extra dienst die Fysio Woldmeenthe Steenwijk u kan bieden. Voor de bekostiging hiervan zijn er verschillende mogelijkheden denkbaar.

Echo op verzoek van uw huisarts

Wanneer uw huisarts u doorverwijst voor een diagnostisch consult, dan worden de kosten voor dit consult meestal vanuit uw aanvullende verzekering vergoed. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft gelden de tarieven zoals vermeld op onze tarieven pagina. Bij dit consult doen wij een volledig fysiotherapeutisch onderzoek ondersteund met echografie. Vervolgens koppelen wij altijd een verslag van het consult naar de huisarts alvorens vervolgstappen te ondernemen.

Echo op eigen verzoek:

Wanneer u een echo onderzoek wenst, kunnen wij dit voor u verzorgen. U wordt middels MSU onderzocht en ontvangt hiervoor een factuur van € 44,35 met een verslag van de bevindingen en advies.

Echo op verzoek van andere collega fysiotherapie praktijken.

Wanneer u onder behandeling bent van een andere fysiotherapie praktijk, kunnen wij op verzoek van uw behandelend therapeut een echo onderzoek uitvoeren. Hierbij doen we onderzoek met een bijhorend verslag en factuur die we naar uw behandelend therapeut zodat deze uw behandeling effectief kan vervolgen.

 

U bent bij al bij ons (Fysio Woldmeenthe Steenwijk) onder behandeling.

Wanneer u bij een van de collega's bij onze praktijk onder behandeling bent, kunnen wij uw echo-onderzoek verrichten tegen reguliere vergoeding van de zorgverzekeraar voor een consult fysiotherapie. In de loop van uw behandeling wordt u eenmalig bij een collega ingepland die het echo onderzoek bij u verricht en hiervan verslaglegging doet naar de collega die u behandelt. Deze kan dan de behandeling met goede onderbouwing vervolgen met maximaal resultaat voor u!

 

Neem contact op met uw therapeut of de praktijk voor nadere vragen