IMG_6685.JPG

Sandra Boxum

BIG nummer: 69926123504

Tel: (0521) 524857

"Sandra is in 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in de doelgroep volwassenen en in sportgerelateerde klachten. De meeste affiniteit heeft zij persoonlijk met hardlopen en de 'moeder der sporten' atletiek. 
 
Verder heeft ze tijdens de studie praktijkervaring opgedaan bij Revalidatie Friesland in Beetsterzwaag en bij fysiotherapiepraktijk de Vesteynde in de Westereen. Bij Revalidatie Friesland heeft ze zich ontwikkeld in het behandelen van volwassenen met niet aangeboren hersenletsel, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of -infarct. In de eerstelijns praktijk heeft ze ervaring opgedaan met het onderzoeken en behandelen van een verscheidenheid aan lichamelijke klachten.
 
Als fysiotherapeut heeft Sandra een brede interesse en ambitie. In 2020 heeft zij de premaster Klinische Gezondheidswetenschappen behaald aan de Universiteit Utrecht. Op dit moment is zij bezig met de master tot Klinisch Gezondheidswetenschapper. Ze is leergierig en duikt graag de literatuur in. Naast het werk in de praktijk ambieert zij een baan in het onderzoek en/of het wetenschappelijk onderwijs.
 
Sandra is sinds augustus 2019 werkzaam bij Fysio Woldmeenthe als algemeen fysiotherapeute en begeleidster van de medische fitness groepen."