top of page
IMG_6685.JPG

Gerdien Vos-Kuper

BIG: 49916707304

 

In 2013 is Gerdien afgestudeerd van de Hanze hogeschool Groningen als fysiotherapeute. Sindsdien is zij continu bezig geweest om zichzelf verder te ontwikkelen en specialiseren.

 

Door haar topsportverleden als judoka heeft zij veel affiniteit met diverse sporten.
In 2016 heeft zij de titel Master of Science sportfysiotherapie behaald op de opleiding SOMT te Amersfoort. In haar behandelingen maakt zij veel gebruik van specifieke oefenvormen en past ze met regelmaat medical taping en dry needling toe.

 

In 2019 is zij begonnen zich te verdiepen in het gebied van de bekkenbodem. Zo heeft zij haar certificaat "Functiestoringen in de bekkenbodem in breed perspectief" en "NIMOC" bij stuitpijn behaald. Ze werd getriggerd om zich nog meer te specialiseren in klachten gerelateerd aan het bekken/ bekkenbodemspieren en begon met de master bekkenfysiotherapie bij Avans+. Deze master is in 2022 bijna afgerond en inmiddels is ze bij fysiotherapie Woldmeenthe aan het werk als Bekkenfysiotherapeute. 

 

"Mensen moeten zich op hun gemak voelen. We moeten kunnen samenwerken om klachten te voorkomen en te herstellen van een klacht/ blessure. Dit op een manier die passend is bij de klant."

Interessegebieden: 
- Sportgerelateerde klachten (schouder, elleboog, heup, knie, enkel)
- Bekkenklachten
- Bekkenbodemklachten
- Stuitpijn
- Dry needling
- Medical taping

bottom of page